Crossover Free Fire’s Street Fighter V ulazi u završnu rundu 10. jula


0

Crossover događaj Free Fire’s Street Fighter V ulazi u završnu rundu 10. jula. Otkako je kampanja “Slobodni borac” započela 2. jula, igrači su napunili tonu energije usavršavajući svoje vještine. Sada, s približavanjem epskog vrhunca dana crossovera, Street Fighter postojani Ryu i Chun-Li pozivaju igrače da oslobode rezultate svog treninga i KO neprijatelje.

Mnogo uzbudljivih aktivnosti i sadržaja tokom igre očekuje igrače, uključujući priliku za polaganje prava na rok Street Fighter V-ekskluzivni predmeti poput Ryuove ikonske odjeće!

Bitka u Ryuovoj kultnoj odjeći od 9. jula

Od 9. jula igrači će dobiti priliku dodati Ryuovu ikoničnu odjeću u svoje ormare. Sastavljajući svoj bijeli karate gi, crvenu traku za glavu i crvene rukavice, njegova moderna odjeća omogućit će igračima da usmjere Ryuov ratnički duh dok jurišaju na bojno polje. Ali to nije sve; igrači će također dobiti priliku otključati emociju Hadouken s Ryu paketom!

Zgrabite paket Ryu s emocijom Hadouken
Zgrabite paket Ryu s emocijom Hadouken

Besplatno otključajte tematske predmete prije 18. jula

Igrači će dobiti priliku da dodaju mnoštvo vremenski ograničenih Street Fighter V stavke u svoju kolekciju besplatno samo prijavom na Free Fire i dovršavanjem različitih misija i aktivnosti u igri od 2. do 18. jula. Uključivat će ekskluzivne tematske kože poput Pet Skin: SF Shiba i Pan-Street Fighter; Ryu ruksak; i Ryu majicu, da spomenemo samo neke.

Street Fighter V Pan
Street Fighter V Pan
Ryu ruksak
Ryu ruksak

Street Fighter je borbena franšiza za video igre koju je razvio i objavio Capcom i jedna je od svjetskih franšiza video igara svih vremena. Prodato je 46 miliona jedinica širom svijeta od 31. marta 2021. Street Fighter V objavljen je za PlayStation 4 i PC 2016. godine.

Koža kućnih ljubimaca: SF Shiba
Koža kućnih ljubimaca: SF Shiba

Free Fire je impresivna igra bitke, stvorena specijalno za mobilne igrače. Razvijena i globalno objavljena od strane kompanije Garena, Free Fire je postigao rekordni nivo od preko 100 miliona dnevno aktivnih korisnika u 2020. godini.


.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Stacy

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *